Laat je eens masseren

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntenmassage en een ideale manier om te ontstressen. De massage wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. De massage wordt door de kleding heen uitgevoerd.

Handig: stoelmassage op het werk

Met een stoelmassage op het werk gunt u uw lichaam de nodige ontspanning, zonder hiervoor naar een masseur te hoeven reizen. U kunt na de massage weer fris aan de slag.

Stoelmassage op het werk ontspant!

Steeds meer bedrijven kiezen voor een stoelmassage op het werk. Uw kantoor hoeft dankzij deze mobiele massage geen tijd meer te verliezen. Met een stoelmassage op het werk maken wij de zenuwen, spieren en bloedsomloop weer los. Gewoon naast uw bureau. Het resultaat? Een fris, wakker en energiek gevoel.

Stoelmassage: kantoor kan er weer tegenaan

Vooral mensen die zittend werk verrichten, hebben baat bij een stoelmassage. Kantoor- en receptiepersoneel zit doorgaans de hele dag op een bureaustoel, en dat is niet goed voor de rug, schouders en nek. Kies daarom voor onze stoelmassage op het werk. Meer weten? Neem dan contact op met Stoelmassage Voor Bedrijven.

Uiteraard wordt stoelmassage ook in de praktijk gegeven.