Laat je eens masseren

shiatsu therapie t.b.v. chemo therapie

In de praktijk behandel ik ook mensen die chemo therapie ondergaan. Chemo therapie is een zware therapie met veel bijwerkingen. Men heeft vaak weinig energie, futloos, kunnen vaak ook misselijk zijn, ect.

Namikoshi shiatsu is een medische shiatsu therapie en wordt gebruikt om het zelfhelend vermogen te bevorderen. Toepassing van shiatsu therapie ten behoeve van chemo therapie kan zeer positief worden bevonden doordat men meer energie heeft om de chemo therapie te ondergaan en kan shiatsu therapie ook helpen om de misselijkheid te verminderen en zelf helemaal te verdwijnen.

De shiatsu behandeling duurt ongeveer een half uur en wordt twee dagen voor de chemo therapie en op de dag van de chemo therapie (na de chemo therapie) uitgevoerd.

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of deels vergoed, mits u aanvullend bent verzekerd. Druk op onderstaande link voor een volledig overzicht van de ziektekostenverzekeraars op de website van de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns.

http://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.asp