Laat je eens masseren

Klassieke massage

In de klassieke massage worden technieken als strijkingen en knedingen (effleurages en petrissages) toegepast. Door de toegepaste techniek worden verharde en pijnlijke spanningsgebieden losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding, die zorgt voor aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van opgehoopte afvalstoffen. Dit geeft direct al verlichting van de klachten.

Klassieke massage gebruik ik bij bijvoorbeeld rugklachten, pijnklachten aan hoofd, nek, schouders, armen en RSI. En ook bij spanningsklachten in het algemeen, omdat klassieke massage zeer ontspannend is.

lypossage

Lypossage™ is de enige figuur corrigerende manuele massage. Het is een alternatief voor de chirurgische ingreep liposuctie. Door Lypossage wordt je figuur gecorrigeerd, je huid wordt strakker en soepeler.

Lypossage mag alleen door gecertificeerde masseurs worden toegepast. Na de therapie sta je letterlijk en figuurlijk anders in het leven. Lypossage is óók: zelf willen meewerken aan je figuurcorrectie. Het is géén therapie om gewicht te verliezen, wèl omvang.

Lypossage is de figuur-corrigerende manuele massage voor vermindering van cellulitis en vetophoping. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage™ behandeling nodig.

Met Lypossage wordt niet alleen de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder.
Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen, de massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt.

Het belangrijkste doel is om de huid van zone I (heupen, billen, benen, en buik) of zone II (armen, rug, billen en decolleté) strakker te masseren. Daarom wordt Lypossage™ ook wel de figuur corrigerende massagetherapie genoemd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

De vooraanstaande en bekende Amerikaanse massagetherapeut Charles Wiltsie heeft deze therapie onderzocht en uitgewerkt als alternatief voor de chirurgische ingreep liposuctie. Door Lypossage™ wordt je figuur gecorrigeerd, je huid voelt strakker en gelijk soepeler aan.

De Lypossage™ kuur bestaat uit minimaal 10 sessies van ± een half uur. Ik ondersteun de kuur met behulp van voedingsadvies om het afvallen te versterken en het resultaat te maximaliseren.