Laat je eens masseren

EHBO Reanimatie en aed cursus

Emergengy First Response (EHBO, Reanimatie en AED)


Praktijk Elkhuizen verzorgt de cursussen volgens het opleidingsinstituut Emergency First Response (EFR). De cursussen worden verzorgd door Jerry Elkhuizen, instructor EFR.

Emergency First Response is een over de hele wereld een erkende en bekende in het geven van EHBO en reanimatie opleidingen. EFR biedt EHBO en reanimatie opleidingen aan voor zowel volwassenen als kinderen. De kinder-EHBO wordt gegeven middels het programma Care for Children.

EFR voldoet aan de meest recente richtlijnen van de Europese reanimatieraad en is volledig ERC erkend.

De laatste tijd komt reanimatie veel voor in het nieuws. In Nederland zijn er maar slechts 2% van de mensen die kunnen reanimeren. Dat is schokkend weinig. Hier moet wat aan gedaan worden. Daarom is het belangrijk om snel een cursus te volgen!

De cursus Emergency First Response primaire zorg (Reanimatie & AED) en secondaire zorg (Eerste hulp) vormt de basisopleiding voor niet-medici (lekenhulpverleners) voor het handelen in medische noodgevallen. In de cursus zijn vaardigheden voor reanimatie en eerste hulp geïntegreerd in een stappenplan dat voor ‘leken’ makkelijk te onthouden is. De cursus is vanwege de laagdrempeligheid voor iedereen toegankelijk en vindt plaats in een ontspannen sfeer.

Wij bieden de volgende cursussen aan:

  • Emergency First Response Primary & Secondary Care (primaire zorg en eerste hulp)
  • Emergency First Response Care for Children (primaire zorg en eerste hulp bij kinderen)
  • Emergency First Response CPR & AED (reanimatie & AED)

Door de makkelijke te volgen lessen en door de theoretische kennis thuis te oefenen is het mogelijk alles op een dag te doen. Uiteraard is het ook mogelijk de cursussen los te volgen, mits voldoende animo.

Voor meer info neem dan contact met ons op: info@praktijkelkhuizen.nl